Sultans of science (avsluttet)

Norges største vitensenterutstilling åpner 15. juni 2013: Den vitenskapshistoriske vandreutstillingen Sultans of Science – Islamic Science Rediscovered vises for første gang i Europa og er museets største satsing i år. Teknisk museum inviterer store og små til å bli kjent med en lite kjent vitenskapelig arv fra islamsk kultur.

Norges største vitensenterutstilling: Teknisk museum inviterte i 2013 store og små til å bli kjent med en viktig vitenskapelig arv fra islamsk kultur.

Fra 16. juni til 30. desember 2013 kunne du oppleve "Sultans of Science – Islamic Science Rediscovered" på Teknisk museum. Den vitenskapshistoriske vandreutstillingen ble med dette vist for første gang i Europa og var museets største satsing dette året.

Les mer om Sultans of Science

Ting. Teknologi og demokrati

Følg oss!

Nyhetsbrev fra oss

Ønsker du nyhetsbrev fra Teknisk museum? Kryss av, skriv inn navn og epostadresse og klikk Abonner.

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenzDTP  -  Bygget med HTML5 og CSS3