Sultans of science (avsluttet)

Norges største vitensenterutstilling åpner 15. juni 2013: Den vitenskapshistoriske vandreutstillingen Sultans of Science – Islamic Science Rediscovered vises for første gang i Europa og er museets største satsing i år. Teknisk museum inviterer store og små til å bli kjent med en lite kjent vitenskapelig arv fra islamsk kultur.

Norges største vitensenterutstilling: Teknisk museum inviterte i 2013 store og små til å bli kjent med en viktig vitenskapelig arv fra islamsk kultur.

Fra 16. juni til 30. desember 2013 kunne du oppleve "Sultans of Science – Islamic Science Rediscovered" på Teknisk museum. Den vitenskapshistoriske vandreutstillingen ble med dette vist for første gang i Europa og var museets største satsing dette året.

Les mer om Sultans of Science