Personvernerklæring for Norsk Teknisk Museum - Nettsider og nyhetsbrev

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende opplysninger om våre besøkende på nett: Navn og e-postadresse.

Vi lagrer i tillegg adferdshistorikk og -mønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Vi kan også benytte opplysningene for å kunne gi deg relevant informasjon, tilbud og service via e-post.

Vi benytter adferdshistorikk og -mønster til å utbedre arkitektur og design på nettsiden.

Grunnlaget for behandlingen

Der du har samtykket til det benyttes opplysningene til å gi deg informasjon, nyheter og invitasjoner. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysinger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med din bestilling.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler / Cookies

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen kan nødvendige opplysninger utleveres til våre samarbeidspartnere og leverandører av IT-tjenester; Akzidenz AS og Atea AS.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med din bestilling lagres i vårt aktive kunderegister inntil du sender henvendelse til oss om sletting av opplysningene.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Spørsmål og andre envendelser om hvilke personopplysninger som er registrert, retting og sletting, kan du sende skriftlig til følgende adresse:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Postadresse:
Norsk Teknisk Museum v/ Kathrine Daniloff
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo


Kontakt oss

Norsk Teknisk Museum

Kjelsåsveien 143

0491 Oslo

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller fyll ut kontaktskjema

Tlf: 22 79 60 00