Pågår til 21. okt.: LEGO-festivalen 2018

Velkommen til Lego-festivalen 2018! Bli med på årets store happening for klossete barn og voksne! Temaet er LEGO LOVE – vis oss hva du elsker i LEGO!

Dette må du få med deg:

  • Stort helgeprogram 13.-14. oktober og 20.-21. oktober. Se detaljer under.
  • Åpen byggesone fra kl. 13 på hverdagene i perioden (NB: Vanlig mandagsstengt 15. oktober)
  • Obs: Fredag 19. oktober er noen av utstillingene stengt (men Lego-byggingen er åpen fra kl. 13 som vanlig). Les mer om dette her.

AKTIVITETSPROGRAM
Gjelder for helgene i festivalperioden, som er til og med 21. oktober.

11.00 – 17.00 LEGO LOVE
Vis oss hva du elsker i Lego! Bygg bestevenner og favorittbamser, eller hva med favoritthobbyen din? Vi har et tonn med byggeklosser som du kan boltre deg i. Bli med på høstens store kjærlighetshistorie: #Legofestivalen2018. Byggesonen finner du rett opp trappa fra resepsjonen.

Lego Love! Foto: Universitas / Xueqi PangFoto: Universitas / Xueqi Pang
11.00 – 17.00 Brikkelauget
Bli inspirert av voksne, lekne Legoentusiaster som brenner for konstruksjonene sine. Står du litt fast i byggingen? Få kyndig veiledning av Brikkelaugets eksperter. Gå heller ikke glipp Brikkelaugets
Legoutstilling.   

11.00 – 17.00 Legograffiti

Lag graffiti med Lego. Vi har hengt opp plater på veggene du kan «tagge» med klosser. Byggesonen finner du rett opp trappa fra resepsjonen.

13.00 Legopremie

Hver helg trekker vi heldige vinnere av flotte byggesett. Husk å skrive navn, alder, dato, klokkeslett og tlf.nr på byggeprosjektet ditt.

13.00 Vitenshow

Bli inspirert av overraskende triks med såpebobler, kjemi og flytende nitrogen! Se flammer, røyk, heksemel og vulkanbobler! Kanskje blir du truffet av en røykkanon? Passer for familier. Møt opp tidlig. Begrenset plass. Grupper og familier må gå samlet inn. Showet foregår i auditoriet, ned trappa fra kafeen.

vite900

14.00 The LEGO Movie
En helt vanlig Legominifigur, som ved en feiltagelse blir tatt for å være den fantastiske MasterBuilder, blir vervet sammen med noen av verdens største helter for å stoppe en ond tyrann fra å lime universet sammen. Passer for alle. Visningen forgår i Amfiet i Flyhallen, ved den blå trikken.

15.00 LEGO WeDO

Bygg din egen tegnerobot i LEGO WeDo. Ved hjelp av motorer og sensorer kan du lage en tegnerobot som du selv kan styre fra en iPad. Byggesettet gir en superenkel introduksjon til programmering og robotikk, og er en fin aktivitet hele familien kan gjøre sammen. Passer for barn fra ni år. Begrenset plass. Påmelding i resepsjonen. Møt opp ved søyle 5 i foajeen.  

tegnerobot900

15.00 Legopremie
Hver helg trekker vi heldige vinnere av flotte byggesett. Husk å skrive navn, alder, dato, klokkeslett og tlf.nr på byggeprosjektet ditt.

Med forbehold om endringer.

     
 

Teknisk museums åpningstider

Åpningstider i skoleåret:

Tir–fre: 9–16 | Lør–Søn: 11–18 | Man: Stengt

Museet er stengt på disse dagene:
Julaften, 1. juledag, nyttårsaften, 1. nyttårsdag og 17. mai.

Sommeråpent 22. juni–18. august: 11–18.

Les mer om åpningstider.

Billetter:
Barn 4-17 år: kr 100 | Voksne: kr 150 | 2v+4b: kr 450 | Les mer om billettpriser

Finn oss
 | Kontaktinfo | Mer praktisk info
Begrenset antall parkeringsplasser.


britiskeflagget 30Information in English
 
     

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3