fbpx
Sommeråpent 10–17 alle dager t.o.m. 21. august. Andre åpningstider | Kjøp billett |

Koronadagbøkene – Deltaker Trasoppklinikken

Trasoppklinikken grenser til Østmarka i Oslo. Et tverrfaglig behandlingsteam hjelper mennesker med rus og avhengighetsproblematikk.

Mange av pasientene er innlagt i omkring tre måneder, og får videre oppfølging i ett år. Behandlingen skal hjelpe pasienter mot et rusfritt liv og å bedre funksjonsevnen i forhold til helse, arbeid og familie. En viktig del av behandlingen på sykehuset er fellesskap, samtalegrupper og familieinvolvering.

Hvilke utfordringer har koronasituasjonen gitt pasienter og behandlere på klinikken. Hvordan håndterer man rusbehandling og smittevern samtidig?

NYHETSBREV

Vi sender deg gjerne nyheter på e-post

Teknisk museum

Telefontid: Man.–fre. kl. 08–16