• Leter du etter et lokale for ditt arrangement, ta kontakt.

NB: Gamle sider

Hei! Du har nå kommet til Teknisk museums gamle nettsider. Fra 10. juni 2019 blir ikke disse vedlikeholdt lenger. Gå til tekniskmuseum.no for å komme til forsiden.

Leie av lokaler

Teknisk museum er en ypperlig arena for kreative møter og arrangementer. Hit kan du invitere kunder, kollegaer eller gjester til seminar, lansering, privat omvisning, selskap eller konsert i et inspirerende miljø. 

 
Museet kan tilby en ny adskilt konferanseavdeling med velutstyrt auditorium og to tilstøtende møterom. I tillegg har vi møterom og amfi blant motorsykler, biler, tog og fly inne i museets utstillinger. 

Last ned brosjyren for våre lokaler her. Mer om våre utleievilkår finner du lenger ned på siden.

Vi tilbyr omvisninger og workshops i museet som kreative avbrekk under arrangementene. Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så kan vi skreddersy ditt event.

flyhallen2Fest i Flyhallen

Servering under arrangementet
Våre tilbyr god lunsj, diverse møtemat og treretters middager. 

Museet har egen skjenkebevilling.

Avbestillingsfrist
Avbestillingsfrist på leie av lokaler i åpningstiden er 10 virkedager. Ved senere avbestilling belastes bestiller med 10% av leiepris.

Ved avbestilling etter en måned før selskapet vil museet beholde 10 % av selskapskostnad. Avbestilling senere enn 14 dager før selskapet gir et avbestillingsgebyr tilsvarende halvparten av beregnet selskapskostnad. Avbestilling må gjøres skriftlig for å godkjennes, og anses ikke som kansellert før kunden har mottatt bekreftelse fra Teknisk museum. 

 

Spørsmål? Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring 22796000

 

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3