NB: Gamle sider

Hei! Du har nå kommet til Teknisk museums gamle nettsider. Fra 10. juni 2019 blir ikke disse vedlikeholdt lenger. Gå til tekniskmuseum.no for å komme til forsiden.

SENT

SENT er Teknisk museums populære kveldsarrangement for voksne. På denne siden finner du informasjon om neste SENT-arrangement som er planlagt. Om du har spørmål vedr. dette arrangementet kan det rettes til arrangementsansvarlig Gro Ellefsen.

14. feb. 2019: SENT m/fiksefest

Kl. 19–23: SENT er et kveldskonsept med 18 års aldersgrense som blander forskningsformidling, populærunderholdning og mer eksperimentelle sceneformater med workshops. Denne kvelden arrangerer vi fiksefest i samarbeid med Restarters og SiO.

Les mer …

8.2.18: SENT OM ØL (18 år)

Kom og sans deg frem til kunnskap om øl. Hør om tradisjonsbrygging, se det historiske arkivet etter oslobryggeriene, få med deg bryggequiz, workshop, bryggestand, gjærleksjon, motorsykkelen Øl-ekspressen, dj, bar.
Teknisk museum
8. februar klokka 1900-2300

Les mer …

LEGO SENT 12. oktober 2017!

SENT i høst er på LEGO-festivalens siste dag. Bli inspirert av fremtidsvisjoner og gi deg hen til å sette sammen de fineste arkitektoniske verk. I tillegg til LEGO-party under flyvingen, blir det konsert, DJ, verksted og bar.
Torsdag 12. oktober.
1900 - 2300.

Les mer …

(Ganske) SENT 10. nov.-16 med Spillpikene

En kveld for alle kjønn, der kvinner er spesielt inviterte. Som kvinnelig spiller opplever man ofte å være i mindretall, så vi ønsker å skape en arena hvor man for en gangs skyld ikke er ment å være det. Tema spenner seg fra samtaler om kvinneperspektiv i spillutvikling, kjønn og seksualitet i spill, trakassering i spill, til fortellinger fra cosplay-miljøer.

Les mer …

LEGO-SENT 15. oktober 2015

Det er klart for nok et SENT på Teknisk museum! Oktober betyr LEGO - og LEGO-festen med 18-årsgrense er blitt en populær tradisjon. Du kan boltre deg i et tonn med LEGO-klosser!

Les mer …

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3