NB: Gamle sider

Hei! Du har nå kommet til Teknisk museums gamle nettsider. Fra 10. juni 2019 blir ikke disse vedlikeholdt lenger. Gå til tekniskmuseum.no for å komme til forsiden.

SENT Indiespillfest 1. september 2016 (2)

Game_On900.jpg

Indiespillfest på Teknisk museum (18 år).

Her er det fullstendige programmet:

Game on 2.0 - verdens største dataspillutstilling - 130 spillbare spill

1900-2000 Folkeobservatoriet – møt kuratorene
1930-2100 Programmering i makerspace
2000-2045 Fritt ord lanserer spillantologien Digitale liv
2000-2200 Rocket League
2015-2115 Spillquiz med Magnus & Jon Cato
2045-2105 Samtale med Molleindustria
2115-2145 Spillnyheter fra Krillbite og Sarepta
2145-2200 Panel: Spill som setter dagsorden
2145-2215 Live i makerspace: Captain Credible
2215-2300 E-sport ved KANDU
Hele kvelden: Game on 2.0, Radical Game Against the Tyranny of Entertainment, Folkeobservatoriet, øvrige utstillinger og bar.

Ord. 150,-, student 100,-

OPPLEV VERDENSSUKSESSEN GAME ON 2.0
Spill deg gjennom historien, fra Pong og legendariske klassiske arkadespill til dagens mest populære spill og konsoller. Utstillingen gir deg originale kontrollere og «runde» skjermer, og med mer enn hundre spill blir det bare gøy!

FOLKEOBSERVATORIET
Er du tidlig ute, kan du den første timen oppleve den nye utstillingen Folkeobservatoriet sammen med to av kuratorene Marius Engh og Henrik Treimo. Bare å se den utstillingen er verdt turen!

E-SPORT VED KANDU
Arrangørene bak The Gathering inviterer til e-sportturnering. Bli introdusert for e-sport og hør kampene bli kommentert, sånn at også de som vanligvis ikke ser e-sport skjønner hva som foregår :-)

LANSERING: FRITT ORDS «DIGITALE LIV»
180 bidrag kom inn til Stiftelsen Fritt Ords skrivekonkurranse Digitale liv –nye ord om spill. De antatte tekstene blir publisert i en digital antologi som lanseres denne kvelden. Vinneren avsløres på SENT. 

SPILLNYHETER FRA KRILLBITE OG SAREPTA
Hamar Game Collective er Norges største fellesskap for spillutviklere. To av studioene derfra tar turen til SENT for å vise frem sine nye spill. Krillbite Studio har hatt internasjonal suksess med spillet Among the Sleep, som er ute til Playstation 4, Xbox One og PC. De besøker SENT for å vise et glimt av Mosaic, et spill som snart lanseres(!). De vil også fortelle om spillene de lager. Sarepta studio står bak det stemningsfulle samarbeidsspillet Shadow Puppeteer, som er lansert til PC og Wii U. Under SENT presenterer de sitt kommende spill, My Child: Lebensborn, et mobilspill basert på faktiske hendelser og som gir innblikk i livet til et krigsbarn i Norge etter 2. verdenskrig.

RADICAL GAMES AGAINST THE TYRANNY OF ENTERTAINMENT (politikk, aktivisme og spill)
Pop up-utstilling med spill fra Molleindustria, et italiensk gerilja- spillprosjekt som har et ønske om å løsrive spillmediet fra å være ren underholdning til en politisk uttrykksform. Spill deg igjennom sylskarp samfunnssatire, og se om du lar deg påvirke. Mediekunstner og spilldesigner Petr Svarovsky samtaler med Paolo Pedercini, mannen bak Molleindustria.

PANEL: SPILL SOM SETTER DAGSORDEN
I samarbeid med Spillkritikerlauget inviterer vi til en samtale/ debatt om spill som har skapt offentlig debatt.

SPILLQUIZ MED MAGNUS & JON CATO
Tilts quizmastere utfordrer dine kunnskaper om indiespill. Sist SENT stilte 51 lag – så kom tidlig for å sikre deg plass!

PROGRAMMERING I MAKERSPACE
Programmeringsworkshop

LIVE: CAPTAIN CREDIBLE
Captain Credible er kjent for sine eksentriske liveopptredener. Et kakofoni av lyder som hektiske beats, aggressive melodier og harmonier, laget av hjemmelagede instrumenter, spruter som batterisyre ut av høyttalerne. I et lydlandskap som veksler mellom IDM, breakcore og chiptune, skjærer Captain Credible seg gjennom hodet ditt som en laser. Rip yr nips off.

Programmet vil bli oppdatert med flere detaljer og er med forbehold om endringer.

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3