NB: Gamle sider

Hei! Du har nå kommet til Teknisk museums gamle nettsider. Fra 10. juni 2019 blir ikke disse vedlikeholdt lenger. Gå til tekniskmuseum.no for å komme til forsiden.

Omvisninger i BLIND SPOT

Kunstneren Karen Kipphoff og utstillingskuratorene Henrik Treimo og Ageliki Lefkaditou gir omvisninger i utstillingen.

Blind spots

I løpet av utstillingsperioden vil det foregå intervensjoner i museet som på ulike vis peker ut blindsoner i utstillingene.

BLIND SPOT på Elvelangs

Museet leverer åpningsshowet til den 20. Elvelangs på Frysja 26. september. Videre ned langs Akerselva vil studenter fra Akademi for scenekunst presentere performancer, visninger og installasjoner utviklet under en workshop på museet.

BLIND SPOT på Oslo kulturnatt

Under Oslo kulturnatt 13. september tilbys eksperimentbaserte aktiviteter og performancer for familier. Våre kulturelle og fysiske blindsoner er et av temaene.

Skoletilbud i utstillingen BLIND SPOT

Museet tilbyr to relaterte undervisningsopplegg; ett om kunst og koordinatsystemet for 3.–4. klasse, og ett om øyets funksjon og blindsoner for 5.–7. trinn.

Anamorfosetegning

En anamorfose er en optisk forvrengning av et bilde. For å se bildet må du bruke et speil eller en linse med en bestemt krumming, eller se den fra den riktige vinkelen. Bli med og lag dine egne anamorfe tegninger. Aktiviteten foregår i utvalgte helger.

Escape Room: Øyet eller hjernen?

Samarbeid om å løse optiske gåter i utstillingen BLIND SPOT. Vil dere greie det før tiden renner ut? Aktiviteten foregår i utvalgte helger.

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3