NB: Gamle sider

Hei! Du har nå kommet til Teknisk museums gamle nettsider. Fra 10. juni 2019 blir ikke disse vedlikeholdt lenger. Gå til tekniskmuseum.no for å komme til forsiden.

Tidligere aktivitetsprogram

Disse arrangementene har blitt avholdt, og innholdet i artiklene oppdateres derfor ikke.
For aktuelle program, se her.

14. feb. 2019: SENT m/fiksefest

Kl. 19–23: SENT er et kveldskonsept med 18 års aldersgrense som blander forskningsformidling, populærunderholdning og mer eksperimentelle sceneformater med workshops. Denne kvelden arrangerer vi fiksefest i samarbeid med Restarters og SiO.

Foto: Emile The Duke/ Aasen på hjemmebane spiller vanlige sanger for den gjengse museumsvandrer. Et karismatisk show du sent vil glemme. Bildet er tatt av Ida Gøytil.

SENT (18 år)
Party med mening!

De første 40 som har med småelektronikk som trenger å fikses, kommer gratis inn!

* 19-23 Asken (dj-sett) i Flyhallen, plan 3
* 19-22:30 Fiksefest for elektronikk i Teknolab, plan 1
* 19:15-19:45 Fiksepraten – Alt kan repareres? i Amfiet, plan 3
* 19:30-20 Eros og Psyke, Orfeus og Eurydike, Adonis og Afrodite - kjærlighetsfortellinger i Planetariet, plan 1
* 20-20:20 Trygge rom for samfunnsdebatten: #helenorgesnakker ved prosjektets leder Sten Inge Jørgensen (Morgenbladet) i Amfiet, plan 3
* 20.20-20.30 Trygge rom for samfunnsdebatten: Medisinske samtalerom (diagnosens makt) ved medisinhistoriker Ellen Lange (NTM) i Amfiet, plan 3
* 20:30-21:15 Radiokino: Et bilde kan forandre fra «I Elsa Laulas fotspor gjennom Sápmi».i FOLK –fra rasetyper til DNA-sekvenser, plan 2
* 21:15-22:15 Quiz: Falske nyheter. Torkel Nohr Fjørtoft og Jostein Østring er quizmastere i Musikkmaskiner, plan 2
* 21:30-22 Eros og Psyke, Orfeus og Eurydike, Adonis og Afrodite - kjærlighetsfortellinger i Planetariet, plan 1
* 22:20 Live: Emile The Duke/ Aasen i Musikkmaskiner, plan 2

Baren i Flyhallen stenger kl. 22:30, plan 3

I tillegg til SENT-programmet kan du oppleve rundt 100 interaktive installasjoner i Oslo vitensenter og 25 temautstillinger i museet. Gå ikke glipp av temporærutstillingene, FOLK og Grossraum, som snart tas ned!

I samarbeid med SiO og Restarters Oslo.

Mer informasjon om programpunktene finner du i diskusjonstråden på Facebook

Vanlig inngang til museet gjelder: kr 100 (SiO-studenter)/ 150

Reis til Teknisk museum:

I tillegg til SENT-programmet kan du oppleve mer enn 100 interaktive installasjoner i Oslo Vitensenter og mer enn 25 temautstillinger i museet. Gå ikke glipp av temporærutstillingene, FOLK og Grossraum, som snart tas ned!

Programmet er utviklet i samarbeid med Restarters og SiO.

Det kommer mer informasjon om hver av programpunktene etterhvert.

Åpent mellom 19 og 23.

CC: 100/ 150

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3