NB: Gamle sider

Hei! Du har nå kommet til Teknisk museums gamle nettsider. Fra 10. juni 2019 blir ikke disse vedlikeholdt lenger. Gå til tekniskmuseum.no for å komme til forsiden.

Strøm i hjemmet

De ulike hjemmemiljøene i utstillingen viser hvordan stadig flere elektriske apparater har blitt en del av hverdagen vår. Du møter et
kjøkken fra 1920-tallet, et kjøkken og en stue fra 1960-tallet, og et kjøkken fra 1990-tallet. I tillegg kan du se mindre elektriske
apparater, reklamer og bilder fra ulike tidsperioder.

For mer informasjon om utstillingen, kontakt:
Tone Rasch, konservator: 22 79 60 20 / kontaktskjema
Frode Weium, konservator: 22 79 60 26 / kontaktskjema

De ulike hjemmemiljøene i utstillingen viser hvordan stadig   flere elektriske apparater har blitt en del av hverdagen vår. Du møter   et kjøkken fra 1920-tallet, og et kjøkken og en stue fra 1960-tallet I stadig økende grad har norske hjem tatt elektrisiteten i    bruk. Det begynte med enkle glødelamper og små kokeplater. I dag har    hjemmene våre flatskjermer og espressomaskiner.

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3