NB: Gamle sider

Hei! Du har nå kommet til Teknisk museums gamle nettsider. Fra 10. juni 2019 blir ikke disse vedlikeholdt lenger. Gå til tekniskmuseum.no for å komme til forsiden.

OVERSIKT OVER UTSTILLINGENE

Museet på Kjelsås har fire etasjer med spennende utstillinger om teknologi, industri, vitenskap og medisin. I det populære Vitensenteret er det interaktivitet som er stikkordet. Teknisk museum huser også Telemuseet, som du finner i 3. og 4. etasje. Se utstillingene per etasje her.

1. etasje

2. etasje

3. etasje

4. etasje

Nettutstillinger

• Mind gap. Den spektakulære utstillingen om hjernen og hjerneforskning som du kunne oppleve på museet fra 2010 til 2012 lever videre som nettutstilling. Utstillingene er produsert av Nasjonalt medisinsk museum.

• Sanatorium. En nettutstilling av museumsutstillingen «Jeg fortalte ikke til noen at jeg hadde vært sjuk», som stod på museet i 2012. Utstillingen er produsert av Nasjonalt medisinsk museum og er et dokumentasjons- og formidlingsprosjekt med personlige beretninger fra tuberkuloseinstitusjonene i 1950- og 60-årene.

Fra Usynlig verden, en utstilling av Nasjonalt medisinsk museum

Få reisefeber  på torget i samferdselsutstillingen

Plast blir brukt til så mye rart!

Det norske oljeeventyret presentert med modeller og gjenstander, bilder og fortellinger.

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3