NB: Gamle sider

Hei! Du har nå kommet til Teknisk museums gamle nettsider. Fra 10. juni 2019 blir ikke disse vedlikeholdt lenger. Gå til tekniskmuseum.no for å komme til forsiden.

EnergiTivoli

image004 500Bli med på å løse fremtidens største utfordring – menneskapt global oppvarming. I utstillingen EnergiTivoli får publikum lære om verdens energiforbruk, eksperimentere med fornybare energikilder og stemme på løsningene. Utstillingen er fylt av nyskapende interaktive installasjoner det ikke finnes maken til.

Ca. 80% av Verdens energiforbruk kommer fra fossile brensler som olje, gass og kull. Det gir store utslipp av klimagasser som fører til globale klimaendringer. Hvordan kan vi kutte utslippene av klimagassene?

DSC9277 500I vitensenterets nye interaktive utstilling Energi Tivoli kan du lære om verdens energiforbruk, eksperimentere med fornybare energikilder og stemme på løsningene. Under et lekent utrykk ligger det et dypt alvor om en av vår tids største utfordringer.

EnertiTivoli 680

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3