Du er ikke tilkoblet. Nyhetsbrevet kan inneholder brukerinformasjon, slik at det kan være at de ikke vises korrekt.

LEGO! LEGO! LEGO! LEGO!

LEGO! LEGO! LEGO! LEGO!

Vis i nettleser ‍ ‍‍

Er du klossefrelst, som oss? Velkommen til noen uker i  LEGO-paradis! 

Foto: Norsk Teknisk Museum

NÅ PÅ TEKNISK MUSEUM:

LEGO! LEGO! LEGO! LEGO!


HØSTFERIE OG LEGO-FESTIVAL: Hvem kan motstå et gedigent lass med skinnende, blanke klosser i alle farger og fasonger? Ikke vi, og ikke alle de barna – og voksne – som vi kjenner:) Fra og med lørdag og ut høstferien slipper vi derfor til alle klossefrelste til dagesvis med bygging! Her kommer det etterhvert opp en fantastisk drømmeby, bygget etter fri fantasi og kreativ utfoldelse. Det blir premier! Programmet går fra 1. til 16. oktober, se under.

 

Allerede I KVELD 29. SEPTEMBER åpner vi for tyvstart og LEGOFEST Kl. 19–23 med aldersgrense 18 ÅR, musikk, bygging og bar! Les mer om kveldens LEGO-fest!


PROGRAM FOR LEGO-FESTIVALEN 1.–16. OKTOBER:

 

10.00–16.00 Byggesonen

Build the change: Bygg en barnevennlig by! Igjen kan du boltre deg i et lass med klosser og sammen bygge en stor by av LEGO. Hvordan ser en barnevennlig by ut? Hvordan ser butikkene ut? Finnes det trafikk? Hjelp oss å finne ut!
NB: 10.–14. oktober: Kl. 12–15.30.


10.00–16.00 DUPLO-hjørne

Også de aller minste liker å bygge. Vi har et eget hjørne av byggesonen for de aller minste i flokken!
NB: 10.–14. oktober: Kl. 12–15.30.


10.00–11.00 Oppdraget (Kun 3.–7. oktober)

Er du klar for en LEGO-utfordring? Vi har ulike morsomme oppdrag som løses ved hjelp av klosser, samarbeid, problemløsning og kreativitet. Du får en flott medalje i belønning. Passer for barn fra 8 år (gjerne med foresatte). Drop-in.


13.00 Vitenshow 

Lekende læring gjennom flammer, røyk, høye smell og spennende eksperimenter. Kanskje du blir truffet av en røykkanon? Passer for alle. Påmelding i resepsjonen. Nb: Ikke 12. oktober.


13.00–14.30 Loddeverksted: Lag din egen discokule (Kun 3. - 7. oktober)

Bli med og lag din egen blinkende discokule som du får med deg hjem etterpå. Du lærer alt du trenger å kunne. Passer for barn over 10 år (gjerne med hjelp av foresatte).


14.00 Kåring av beste Legobygg

Under hele festivalen kårer vi fantastiske konstruksjoner bygget av LEGO-entusiaster i alle aldre. Vinnerne får flotte byggesett de kan ta med seg hjem.

 Les mer om LEGO-festivalen

Gutt og jente kysser i legohaugen

‍Ta med venner på LEGO-fest i kveld, 29. september! Foto: Xueqi Pang

Barn titter på Lego -kunstverkene sine
Lego -kunst av barn

Teknisk museum ble kåret til Oslos beste opplevelse for barn av Aftenpostens lesere i 2021. Og nå har vi åpnet en hel etasje til! Foto: Lars Opstad, Norsk Teknisk Museum / Illustrasjon: Aftenposten  ‍


Dette er et nyhetsbrev fra Norsk Teknisk Museum.
Ønsker du å melde deg av nyhetsbrevet, kan du gjøre det her.
Les mer om personvern og våre retningslinjer her.