Du er ikke tilkoblet. Nyhetsbrevet kan inneholder brukerinformasjon, slik at det kan være at de ikke vises korrekt.

Invitasjon Site Visits

Invitasjon Site Visits

Vis i nettleser ‍ ‍‍

‍Utstillingen "I/O" byr på nye digitale kunstverk, og du er invitert!

VELKOMMEN TIL ÅPNING AV

‍SITE VISITS


 

Kunstnerne Boris Kourtoukov og Amelie Dinh gir en presentasjon av verkene i Site Visits. Verkene er en del av utstillingen I/O. Det blir enkel servering.


Torsdag 26. januar kl. 18.00 

Åpningsarrangementet er gratis

Registrer deg for deltagelse her.


Denne kvelden er det også langåpent til kl. 23:00 på Teknisk museum med bar, lego, quiz, klassiske bordspill og lynkurs i programmering av algoritmisk kunst i Vitensenteret. Les om arrangementet SENT her.


LOOOOP er et pågående samarbeid mellom Boris Kourtoukov og Amelie Dinh. Ved å sammensmelte sine erfaringer fra kreativ teknologi, design og forskning, skaper de digitalt-skapte, interaktive verk som utforsker materialiteten til nyutviklede teknologier i møte med vår digitale kulturs sosiale fundamenter.


Mens vi vanligvis opplever nettsider som to-dimensjonale, så er koden bak dem tre-dimensjonal og består av ulike nivåer av sammenvevde elementer. I serien Site Visits, er nettstedene omgjort til 3D landskaper, basert på sine egne kodestrukturer. Disse landskapene blir til den fysiske og konseptuelle grunnmuren som VR-verdener bygges på for videre å brukes til å undersøke de kulturelle aspektene ved hvert nettsted.

Teknisk museum ble kåret til Oslos beste opplevelse for barn av Aftenpostens lesere i 2021! Foto: Lars Opstad, Norsk Teknisk Museum / Illustrasjon: Aftenposten  ‍


Dette er et nyhetsbrev fra Norsk Teknisk Museum.
Ønsker du å melde deg av nyhetsbrevet, kan du gjøre det her.
Les mer om personvern og våre retningslinjer her.