Stort sommerprogram!

Stort sommerprogram!

Er‍ du i Oslo i sommer?

Se Norges kuleste sommerprogram her!

Kom å bli med på en sommer full av moro og læring, både inne og ute, på Teknisk museum! Vi har et bredt utvalg av aktiviteter hele sommerferien.

    Bygg ditt eget plantehus på vår flotte terrasse. Gjør deg klar til å bli underholdt og inspirert på vårt spektakulære vitenshow! Museets ute- og inne område fylles med lekende læring for hele familien: Såpeboblekurs, rakettverksted, modelljernbaner, vindmølleverksted, 3D-printing, koding, roboten Isak... Dette er bare noen smakebiter fra det varierte og spennende sommerprogrammet vårt!

Følg oss på Facebook for å delta i sommerkonkurransen.

 

23/6–9/7

Såpebobler, automata-verksted, vitenshow, radiostyrte biler med AI og vindmølleverksted er noe av det du kan få være med på :-)‍

10/7–‍30/7

3D-print en dings, vitenshow, bygg og design ditt eget plantehus, såpeboblekurs og linotrykk er noe av det du kan få oppleve på museet i sommer:-)

31/7–‍20/8

Rakett- og katapultverksted, spillprogramering og vitenshow er noe av det du kan være med på i sommer :-)

Visste du at solfylte dager er ideelle for å besøke museet? Inne hos oss er det deilig og svalt, og det er god plass. Du kan nyte en iskrem eller forfriskende drikke i kafeen, eller ta en pause ved Brekkedammen for å ta et forfriskende bad - en flott opplevelse i landlige omgivelser, og det er bare 10 minutter unna sentrum.


PS: Vi tilbyr gratis parkering, og det er også tog, trikk og buss rett i nærheten!

Museet holder åpent hver dag i sommerferien (23/6-20/8) fra kl. 10-17.

 

Velkommen til oss!


Dette er et nyhetsbrev fra Norsk Teknisk Museum.
Ønsker du å melde deg av nyhetsbrevet, kan du gjøre det her.
Les mer om personvern og våre retningslinjer her.