KLIMA2+

minikonsert med ISÁK og Ella Marie

Bandet ISÁK, med Ella Marie som frontfigur, står for det musikalske innslaget under åpningen av klima2+.

- Vi er takknemlige for å kunne dele scenen med et musikalsk sterkt band som også viser stort engasjement for sosial rettferdighet og klima- og miljøsaken, sier arrangementsansvarlig, Gro Synnøve Ellefsen.

Det er begrenset antall plasser under minikonserten, og påmelding skjer samme dag i resepsjonen. Det er ingen begrensninger online, og strømmen finner du på museets Facebooksider

Utstillingen klima2+ skal være et sted for å forstå, diskutere og gjøre ting sammen. klima2+ inviterer også til handling gjennom kunst, praktiske verksteder og aktivisme.

​I tråd med  ønsket om å bringe inn kunst i utstillingen, har det vært viktig å velge bidragsytere som er engasjert i miljø og klima. Samarbeidet med kunstnere i dette feltet,  åpner for å utforske hvordan kunstneriske perspektiver og følsomhet kan mobilisere våre besøkende på empatiske og uventede måter.

Utstillingsprosjektet tar mål av seg til å bringe sammen vitenskapelige perspektiver, innsikt fra kritisk humaniora og kunst. 

ISÁK. Foto: Jørgen Nordby


Kontakt oss

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo

Tlf: 22 79 60 00
Org. nr.: 979676832

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller fyll ut kontaktskjema

Skole og barnehage:
Epost (kontaktskjema)
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir–fre kl. 13.15–15

 

Nyhetsbrev

Ja, takk!

Vennligst aktiver javascript for å kunne sende dette skjemaet