• Hjem
  • Besøk oss
  • Besøksinfo (tider, priser m.m.)

Informasjon om besøket

Besøksinfo
Billetter

Bli med på morsomme aktiviteter:
Bli med på et spennende aktivitetsprogram for små og store! Holdes hver helg og i alle skoleferier. Programmet annonseres på forsiden av tekniskmuseum.no fra uke til uke.

Se interessante utstillinger:
Opplev mer enn 15 faste utstillinger om teknikk, vitenskap og medisin, samt høyaktuelle, temporære utstillinger. Les om utstillingene våre her!

Lek og lær med interaktive installasjoner i Vitensenteret! Her finner du også Astroamfi (åpent hele tiden, visninger til annonserte tider) og Planetarium (åpent til annonserte tider.)

Resepsjonen på Teknisk museum, med museumsbutikken i bakgrunnen.Hør spennende foredrag og delta på seminarer:
Museet arrangerer fagdager, foredrag og seminarer. Alle åpne arrangementer blir offentliggjort på nett.

Undervisningsopplegg for barnehage, grunn- og videregående skole:
Museet holder omvisning for grupper og skoleklasser og
utvikler skoleopplegg tilpasset læreplanen. Se under «Skole & bhg» i toppmenyen.

Spennende utstillinger for både store og små. Her fra EnergiTivoli i Vitensenteret.Annet:

Tekno kafé byr på mye god mat og drikke. Skoleklasser og barnehager kan også nyte matpakken her.
I museumsbutikken finner du morsomme gaveidéer. Her blir ønskelisten lang!
Slik finner du oss. Museet ligger i naturskjønne omgivelser, med turmuligheter og badeplass ved idylliske Akerselva og Maridalsvannet.

Velkommen til Teknisk museum!

Hverdager i skoleåret (21. august–19. juni):

Mandager: Stengt. Med unntak av: Mandag etter vinter- og høstferien (27. februar og 9. oktober), åpent kl. 9–16
Tirsdag–fredag: kl. 09–16
Lørdag, søndag og helligdager*: kl. 11–18

Sommerferie: 20. juni–20. august: Åpent alle dager kl. 11–18

*Helligdager: 1. mai, Kristi himmelfartsdag (25. mai), 1. og 2. pinsedag (4. og 5.juni): kl. 11–18
Mandag etter vinter- og høstferien (29. februar og 10. oktober) åpent 9-16.

Stengte dager: julaften,1. juledag, nyttårsaften, 1. nyttårsdag og 17. mai.

Åpningstidene gjelder for alle utstillingene, Museumsbutikken og Tekno kafé dersom ikke annet er spesifisert. Det tas forbehold om endring av åpningstidene.

patoppen 72

Besøksinfo

Teknisk museum befinner seg i umiddelbar nærhet til buss, trikk og tog, og har parkeringsmuligheter rett utenfor dørene. Vi har nå tre ladestasjonerfor el-bil og 4 kommunale ladeplasser på parkeringsplassen.

Museet er godt tilrettelagt for barnevogn og rullestol. Vi leier inn teleslyngeanlegg til auditoriet ved behov.

Resepsjonen og veilederne hjelper deg gjerne om det er noe du lurer på under besøket ditt hos oss.

Kontakt oss for omvisninger, om du har spørsmål, eller om du ønsker å holde bursdag, møter eller seminarer i museets lokaler. Kontakt-nformasjon finner du nederst på denne siden.

Skoleklasser avtaler omvisning med Skoletjenesten på forhånd, og henvender seg i Resepsjonen når de kommer.

Kombiner gjerne museumsbesøket med en tur i marka eller langs elven. Om vinteren finner du gode skiløyper i nærheten, og varme sommerdager byr på yrende badeliv i Brekkedammen.

Gå til veibeskrivelsen her

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3