fbpx
Sommeråpent 10–17 alle dager | Kjøp billett

ELlen, lærer i Voksenopplæringen

"Flere av våre elever er sårbare når det gjelder å forstå informasjon og bruke digitale plattformer"

Fredag 20. mars

Endelig fredag, en uke med hjemmekontor i Voksenopplæringen!

For en aktivitet blant lærere, forlag, Facebook-sider med undervisningsopplegg etc. Det er bare å ta av seg hatten! Flere av våre elever er sårbare når det gjelder å forstå informasjon og bruke digitale plattformer. Siden vi ser at mange elever har Whats App, så legger noen lærere tilrette for å bruke denne som kommunikasjonverktøy med de svakeste elevene. 

Andre lærere har også tenkt at det er flere som ikke får brukt det norske språket sitt nå. Så i dag ble det jobbet fram muligheten for at elever kan få digitale språkvenner, på tvers av klassene våre. Slik at flinkere elever kan snakke med svakere elever via chat på facetime, whatsApp, skype, Teams etc.

Mandag 23. mars

Ny uke nye muligheter. For et sirkus å ha undervisning på Teams. I dag fikk vi med fem og to av dem var nye fra sist uke. En var med på møte via WhatsApp telefon. Denne deltakeren prøvde å komme med på vårt Teams møte via telefonen sin, det gikk ikke å logge seg inn, selv med hjelp av sin sønn. Han ga opp tilslutt. Vi fikk snakke oss igjennom hvilke oppgaver de skulle gjøre denne uka, og informasjon. 

Det er stor humor i gruppa. Noen er på jobb på dagen mens andre er blitt permittert.

Lørdag 28. mars:

Snart påske... juhuu!! Her jobber jeg ute på Steinerskolens skolehage på Øverland. Det går å beskjære trær og veilede elever med innlogging på data, selv på en lørdag.

Ellen i toppen av et epletre. Foto.

NYHETSBREV

Vi sender deg gjerne nyheter på e-post

Ja, takk!

Vennligst aktiver JavaScript for å kunne sende dette skjemaet

ADRESSE

Teknisk museum

Kjelsåsveien 143

KONTAKT OSS

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo

Tlf: 22 79 60 00
Telefontid: Man.–fre. kl. 08–16
Org. nr.: 979676832

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller fyll ut kontaktskjema

Skole og barnehage:
Epost (kontaktskjema)
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir.–fre. kl. 13.15–15

Utleie av lokaler:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 00