fbpx

Kart og fasiliteter

Kartet over museet ser du nederst på denne siden.

Kollektivknutepunkt
Teknisk museum befinner seg i umiddelbar nærhet til buss, trikk og tog. Gå av på Kjelsås stasjon.

Parkering
Det er parkeringsmuligheter rett utenfor dørene. Vi har nå fem ladestasjoner for el-bil. I tillegg finner du fire kommunale ladeplasser i direkte tilknytning til vår parkeringsplass.
Merk: På øvre plan tilhører et parkeringsområde jernbanestasjonen, og her er det betaling for å stå. Ellers er all parkering gratis hos oss.

Tilgjengelighet
Museet er godt tilrettelagt for barnevogn og rullestol. Vi leier inn teleslyngeanlegg til auditoriet ved behov.

Garderobe
I museets garderobeområde finner du låsbare skap, toaletter og stellerom.

Kafé
Kafeen tilbyr blant annet lunsjretter, kaker, skikkelig god kaffe, softis, frukt og babymat på glass. Vann er gratis. Skoleklasser og barnehager kan også nyte matpakken her.

Museumsbutikk
I museumsbutikken finner du morsomme gaveidéer. Her blir ønskelisten lang! Tips: Trenger du en morsom, spennende eller lærerik gave på en søndag? Kjøp den hos oss! Vi har også gavekort.

Skoleklasser 
Skoleklasser avtaler omvisning med Skoletjenesten på forhånd, og henvender seg i resepsjonen når de kommer. Matpakken kan nytes i kaféområdet.

Spørsmål under besøket 
Resepsjonen og veilederne hjelper deg gjerne om det er noe du lurer på under besøket ditt hos oss.
Kontakt oss for omvisninger, om du har spørsmål, eller om du ønsker å holde bursdag, møter eller seminarer i museets lokaler.

Utenfor dørene
Kombiner gjerne museumsbesøket med en tur i marka eller langs elven. Om vinteren finner du gode skiløyper i nærheten, og varme sommerdager byr på yrende badeliv i Brekkedammen.

Velkommen til Teknisk museum!

Klikk på bildene under for å se dem i større format (norsk og engelsk versjon):

 

 


Kontakt oss

Norsk Teknisk Museum

Kjelsåsveien 143

0491 Oslo

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller fyll ut kontaktskjema

Tlf: 22 79 60 00