24. jun. – 18. aug.: Stort aktivitetsprogram hele sommeren!

Se nye utstillinger, bli med på omvisninger og aktiviteter som vitenshow, astronomishow, verksteder med rakettoppskyting, drager, såpebobler, blomstertrykking, plantekasser, 3D-printing, micro:bit robotorkester og mye, mye mer! Er det fint vær? I vårt Sommerveksted har vi mange spennende uteaktiviteter! Og hva med å kombinere museumsbesøket ditt med bading og piknik ved Akerselva? Anbefales!

Museet er stedet hvor hele familien kan boltre seg i spennende utstillinger, omvisninger og aktiviteter som vitenshow, astronomishow, verksteder med rakettoppskyting, drager, såpebobler, blomstertrykking, plantekasser, 3D-printing, micro:bit robotorkester og mye, mye mer. Følg med på tekniskmuseum.no og Facebook for hva som skjer hver eneste dag i hele sommer. Er det fint vær? I vårt Sommerveksted har vi mange nye, spennende uteaktiviteter. Du kan også kombinere museumsbesøket ditt med bading og piknik ved Akerselva. Se ekte månesteiner og boltre deg i ikoniske bilder fra måneferden.
Velkommen!

Se sommerprogrammet uke for uke, åpent 11–18 hver dag:

Gjør museumsbesøket morsommere, rarere og mer lærerikt med appen Bædi og Børdi.
Bædi er ei geit som får luft i magen av fiskeboller og blir til en ballong som kan fly. Vennen hans, Børdi, derimot er en søt liten fugl som slett ikke kan fly, men som får ting til å funke likevel.
Last ned appen gratis (tilgjengelig fra 22. juni).

  • Opprettet .
  • Sist oppdatert

Kontakt oss

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo

Tlf: 22 79 60 00
Org. nr.: 979676832

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller fyll ut kontaktskjema

Skole og barnehage:
Epost (kontaktskjema)
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir–fre kl. 13.15–15

 

Samarbeid

Venneforeningen

Museumsnettverkene

Samarbeidspartnere:

 

      

Nyhetsbrev

Ja, takk!

Vennligst aktiver javascript for å kunne sende dette skjemaet