Prosjektgruppe

Prosjektledere er førstekonservator Henrik Treimo og konservator Dag Andreassen.

Dette området står klart for å bygges om til en nyskapende og storslagen IKT-utstilling på Teknisk museum.

Prosjektgruppen består av utstillingstekniker / arkitekt Sebastian Hungerer, konservator Nina Bratland, førstekonservator Ketil Gjølme Andersen, Jon Haavie - Oslo vitensenter, museumspedagog Torhild Skåtun, gjenstandskonservator Endre Fodstad, utstillingstekniker Sverre Høst, program/arrangementsansvarlig Gro Synnøve Ellefsen, kommunikasjonsrådgiver Camilla Klevstrand.

Prosjekteier er avdelingsleder Frode Weium. Museumsdirektør Frode Meinich og kommunikasjonsrådgiver Elisabeth Holm Hartvedt følger opp sponsor- og samarbeidsrelasjoner.

I tillegg er det en utvidet prosjektgruppe på museet, og en rekke eksterne samarbeidspartnere.

For å begynne utviklingen av ideer og teknikken i en slik programmerbar utstilling, etablere vi våren 2020 en liten eksperimentell sone i museets LAB. Det vil være mulig for museets besøkende å se inn, og komme inn og delta når vi åpner dørene. Her vil vi plassere et lite utvalg historiske gjenstander, og starte prosessen med å utvikle et datasystem som skal styre den kommende utstillingen.