Sommeråpent 10–17 alle dager | Kjøp billett

Eksperiment nr. 24: Julestjerne

Og med denne oppskriften på superfin julestjerne ønsker vi alle en riktig GOD JUL!

Bretter du halvparten av oppskriften er den perfekt til å lime på julepakkene dine.

Bretter du hele, er den super i alle dekorasjoner, ikke minst til å tre på en tråd og henge opp på juletreet. Eller i vinduet. Eller som pynt på julebordet. Eller rett og slett en julegave?

OBS: Gi ikke opp om du ikke klarer det med en gang!

Du trenger:

• Papirremser i lik størrelse. Dette fås ofte kjøpt i hobbybutikker eller hos Søstrene Grene
  • Tålmodighet - og etter at du har knukket koden, går det som en lek

Slik gjør du:

Se på videoen og følg oppskriften steg for steg.

Hva skjer?

Av noen skarve papirremser kan man brette seg de flotteste julestjerner som kan live opp i julen.

NYHETSBREV

Vi sender deg gjerne nyheter på e-post

Teknisk museum

Telefontid: Man.–fre. kl. 08–16