Teknisk museum søker smarbeidspartnere

Sparebankstiftelsen DNB har blant annet gitt midler til Vitensenterforeningen og Lær Kidsa Koding for innkjøp av klassesett med micro:bits, bit:bots og annet utstyr. Prosjektet er en del av Den teknologiske skolesekken, en nasjonal satsing i regi av Utdanningsdirektoratet. Foto: NTM

Vi ønsker organisasjoner og selskaper velkomne til å bli med på å gi et morsomt og lærerikt kulturtilbud til enda flere mennesker. Jobber du innenfor industri, vitenskap, teknologi og medisin, så les videre!

Teknisk museum søker alltid nye og spennende faglige og økonomiske samarbeidspartnere og sponsorer. Hvert år opplever over 250.000 mennesker i alle aldre et besøk hos oss, og denne opplevelsen kan du være med på å gi til enda flere i form av nye utstillinger, spennende formidling og arrangementer som interesserer og engasjerer.

Museet og samarbeidspartnerne jobber for felles mål og gevinster til begge parter. Snakk med oss om den nye tele- og IKT-utstillingen som åpner i 2021, ny helse- og medisinutstilling som er på trappene allerede i november i år og andre samarbeidsprosjekter og muligheter!

Autozentrum Sport, Porsche Norge, støtter konservering og restaurering av museets Lohner-Porsche. Foto: NTM