På Teknisk museum kan du leie unike lokaler i historiske omgivelser,
til store og små arrangement,
rett i nærheten av buss, tog og trikk til sentrum.

TEKNISK MUSEUM – UNIKE LOKALER FOR MØTER OG ARRANGEMENTER

Teknisk museum er en ypperlig arena for kreative møter og arrangementer. Kom og opplev et annerledes møtemiljø der historie og nåtid skaper rom for kreativitet og læring. Hit kan du invitere kunder, kollegaer eller gjester til seminar, lanseringer, private omvisninger, stor festmiddag eller en konsert.

Museet har en ny og adskilt konferanseavdeling med et velutstyrt auditorium og to tilstøtende møterom. I tillegg har vi lokaler og et stort amfi blant motorsykler, biler, tog og fly inne i selve museet.

Vi tilbyr også aktiviteter og pedagogiske opplegg i museet som kreative avbrekk i en pause eller to.

Servering

Vi tilbyr god lunsj, diverse møtemat og treretters middager m.m. Alle rettigheter. Spørsmål? Nøl ikke med å ta kontakt:

leie(a)tekniskmuseum.no
tlf.: 22 79 60 00

Se flere bilder lenger ned av lokaler og utleieområder.

Foto: Teknisk museum / Håkon Bergseth, Gorm K. Gaare, Espen Solli og Dag Andreassen.

selskapslokalene

Flyhallen · 500 / 200 personer
For store anledninger, feiringer og festmiddager.

Under flyvingen skapes en unik opplevelse.

• 500 personer stående /200 personer sittende
  • Alt av lyd-, lys- og scenemuligheter
  • Dansegulv
Mesaninen · 150 personer
Luftig og spennende lokale på galleriet over museets foajé

med utsikt over Akerselva. Passer godt til minimesser,
produktlanseringer, uformelle lunsjer og minglefester.

• 150 personer
Foajeen · 200 personer
Stort, lyst og åpent lokale ved museets inngangsparti.

Passer til gravøl, middager, messer og lanseringer.

• Alt av lyd-, lys- og scenemuligheter
Musikkmaskiner · 100 personer
Mellom jukebokser fra 1800-tallet, mellotroner og

Hammond-orgler finner du dette litt mørke, men koselige
lokalet. Perfekt til fester, julebord og konserter.

• 100 personer
  • Egen scene med backstage-muligheter
Halvorsens verksted · 100 personer

Et fullverdig mekanisk verksted, plassert i museets industriutstilling, fremstår som en godt bevart tidskapsel

fra tidlig 1900-tall. Omgivelsene danner en perfekt ramme rundt en mindre konsert eller middag.

• 100 personer

MøteromMene

Verdensrommet · 45 personer

Ligger i hjertet av våre utstillinger med blant annet biler, motorsykler, SAS’ første jetfly og Trygve Grans nordsjøfly. Passer til møter og seminarer.

• 45 personer

Museet har en adskilt konferanseavdeling med et velutstyrt auditorium og to tilstøtende møterom.

Auditoriet · 200 personer

Museets storstue egner seg til foredrag, konferanser, debatter, seminarer, filmvisning, show og teater.

• Profesjonell kvalitet på lys, lyd og bilde

Auditoriet ligger i museets konferanseavdeling med tilknytning til et lyst og åpent vrimleområde, garderobe og toaletter og to tilstøtende møterom: Kontrollrommet og Handlingsrommet.

Handlingsrommet · 16 personer

Ett av to møterom i konferanseavdelingen. Et lyst og praktisk møterom som egner seg til smågrupper og parallellsesjoner.

Kontrollrommet · 14 personer

Ett av to møterom i konferanseavdelingen. Privat og adskilt, men integrert i Auditoriet, egner dette seg til smågrupper og parallellsesjoner samt styremøter.

Amfiet · 200 personer

Midt i kommunikasjonshallen med gamle tog, trikk og biler ligger Amfiet. Passer perfekt til filmvisning, debatter og større dialogmøter.

Teknoteket skaperverksted · 30 personer

Med hammer og sag på høvelbenken, loddebolter, elektroniske byggesett og laserskjærere lages det fantastiske konstruksjoner i vår innovative sløydsal. Et velfortjent avbrekk i løpet av dagen.

Teknolab skaperverksted · 30 personer

Stedet hvor det programmeres, lekes med elektronikk og 3D-printing. Perfekt som en kreativ pause i det faglige programmet.

Kurslokalene

Verdensrommet · 45 personer