Skip to main content
           

To english site

23. september

HELGE­PROGRAM

Museet er åpent 10–17 lørdag og søndag

10.00-15.00

Forskningsfestivalen

Passer for alle

Møt hjerneforskere, test styrken din, se inn i kroppen med VR-briller og mer! Se eget program. Det er gratis inngang på Forskningstorget i foajeen. Løser du billett får du også tilgang til resten av museets helgeprogram.

12.00–16.30

Åpent pusterom i utstillingen Liv og død

Passer for alle

Ta en titt i vårt medisinbibliotek, prøv å plassere kroppens organer på riktig sted, gi museumsbamsene medisinsk behandling, eller bare ta en pust i bakken. Rommet finner du ved medisinutstillingen Liv og død. 

12.00-12.30

Hurra for barn

Fra 4 år i følge med voksen

Hva skjer inni magen før man blir født, og hva har bittesmå babyer og tropiske fuglearter til felles? Hvor mye tiss er det plass til i en bleie? Få svar på disse og andre spørsmål på en kort omvisning i den flotte medisinutstillingen vår. Passer for familier med barn fra 4 år. Møt opp ved søyle 7 i foajéen.

13.00–13.40

Omvisning i Liv og Død

Passer for ungdom og voksne

Hvem var Maren i myra, hva er et orgonskap og hvorfor mener mange at livredningsdukken Anne er Norges viktigste oppfinnelse? Med utgangspunkt i sentrale gjenstander fra Medisinsk Museums samling ser vi på sentrale temaer i utstillingen om liv og død, forholdet mellom samfunn og individ, natur og kultur. Møt opp ved søyle 7 i foajéen.

13.00–13.40

Vitenshow

Passer for alle, påmelding i resepsjonen

Lekende læring gjennom flammer, røyk, høye smell og spennende eksperimenter. Kanskje du blir truffet av en røykkanon? Passer for alle. Påmelding i resepsjonen. Oppmøte utenfor Auditoriet, ned trappa ved kaféen.

14.00–16.00

3D-print en dings

Fra 10 år, påmelding i resepsjonen

3D-print en nøkkelring eller noe annet som du kan ta med deg hjem! Aktiviteten stiller ingen krav til forkunnskaper, men det kan lønne seg å være komfortabel med PC-bruk. (Du kan bruke tid i museets utstillinger mens du venter på at dingsen blir printet). Møt opp ved søyle 7 i foajeen. 

Roboten ISAK hilser på publikum. Han er gammel og tåler ikke så mye, men føler han seg pigg så tar han en tur for å hilse på besøkende.

NB! Barn må være i følge med voksen på alle våre aktiviteter. Enkelte aktiviteter har aldersanbefaling, plassbegrensning og påmelding. Er du for sent ute til en aktivitet, kan plassen din gå videre til andre.  

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 22 79 60 00
Telefontid: Man.–fre. kl. 08–16
Org. nr.: 979676832

Skole og barnehage:
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir.–fre. kl. 13.15–15

Utleie av lokaler:
E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 00

Abonner på vårt nyhetsbrev
Tilbake til toppen