Skip to main content
           

To english site

Sent

for deg over 18 år

På SENT kan du både være sosial og slappe av i unike omgivelser! Et par ganger i året åpner vi dørene på kveldstid med et spennende program for deg som er voksen.

Lek med analoge og digitale spill, delta i workshops og samtaler om teknologi, vitenskap og politikk, test eksperimentell teknologi, og avslutt kvelden med en quiz. Du kan dessuten nyte forfriskninger fra baren inne i utstillingene.

I tillegg til programmet, kan du også utforske Oslo vitensenter og over 25 spennende temautstillinger i resten av museet.

Dato: Se kalender

Tid: Kl. 19.–23.00

Alder: 18+ år

Tilgjengelighet

Kalender

Oversikt over kommende arrangementer.

DatoArrangement
7. mars
SENT med Kitchen Society
Se program
6. juni
Tema: Mer info kommer
19. september
Tema: Mer info kommer
31. oktober
Tema: Mer info kommer

Aktiviteter

Her er noen faste aktiviteter du kan finne på SENT.

 • To hender som bygger LEGO

  Lego

  Slipp byggedillaen løs! ENDELIG helt uten innblanding av overenergiske småttiser på alle kanter... (oops, sa vi det høyt?)

 • Mennesker samlet til quiz på Teknisk museum

  Quiz

  Velkommen til quizen der du må kunne akkurat nok! Du trenger ikke 100% kunnskap om noe som helst, du må bare bruke de små grå! 

 • Kvinne med VR-briller

  VR-spill

  Spill Beat Saber og Hyper Dash i VR! Sjekk også ut Bubble Bubble på Arkade og løyper om dataspillkultur og -musikk, med ikoniske konsoller, kontrollere, håndholdte elektroniske spill osv. i vår nyeste utstilling I/O.

 • Tre personer rundt et hockey shuffle bord

  Analoge spill

  Spill klassiske analoge bordspill med familie, venner og naboer. Vi har blant annet Stiga ishockeyspill, Kurong, Shuffle puck, Shoelbak og Crocinole. Passer for alle. Drop-in.

 • Gruppe med mennesker som sitter foran PC

  Teknolab

  I Teknolab har vi 3D-printere, sandskriver, AI-bildeprogram og programmerbare gjenstander. Bli med på kveldens aktivitet eller hør med våre formidlere om du kan prøve noe annet! Passer for alle. Drop in.

 • To unge kvinner som sitter i en bil

  Utstillinger

  Utforsk museets utstillinger! Vi har mer enn 25 temautstillinger og 100 interaktive installasjoner med historiske gjenstander fra transport, luftfart, norsk industrihistorie, energi, og mye mer.

 • Ung mann bak en bardisk

  Bar

  Vi selger øl, rød og hvit vin, musserende og cider. Alkoholfritt: Diverse mineralvann.

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 22 79 60 00
Telefontid: Man.–fre. kl. 08–16
Org. nr.: 979676832

Skole og barnehage:
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir.–fre. kl. 13.15–15

Utleie av lokaler:
E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 00

Abonner på vårt nyhetsbrev
Tilbake til toppen