Tidligere aktivitetsprogram

Disse arrangementene har blitt avholdt, og innholdet i artiklene oppdateres derfor ikke.
For aktuelle program, se her.

Helgeprogram 2. - 3. desember

Digital sjokoladeproduksjon, skjeletter i skapet, vitenshow med flammer, røyk, heksemel, og foredrag om industrialiseringen langs Akerselva. Velkommen til helgen på Teknisk museum!

Les mer …

Aktivitetsprogram 18. - 19. november

Kom og redesign gamle leker til nye, lag ditt eget filtmonster med lysende øyne og se det forrykende vitenshowet. Du kan også bli med på et dypdykk i medisinhistorien uten sensur, og bli med på en samtale om hva vi skal bruke museenes menneskelige levninger til - i utstillingen Skjeletter i skapet.

Les mer …

Aktivitetsprogram 25. – 26.november

Ta med deg en T-skjorte og lag ditt eget trykk! Lær deg å lage din egen tegnerobot. I Planetariet får du fortellinger om stjerner og planeter, lys opp i mørket med en blinkende julelanterne du lager selv. I tillegg er vitenshowet garantert moro for store og små. Velkommen til helgen på Teknisk museum!

Les mer …

Lille julaften på Teknisk museum

Blir ventetiden til julaften for lang? Teknisk museum har åpent lille julaften. Få med deg det forrykende vitenshowet, lag en tegnerobot eller en julelanterne, og lær den fascinerende historien om hva nordlys egentlig er. Velkommen!

Les mer …

LEGO-helg 23.9 – 24.9.

BUILD THE CHANGE er temaet for årets LEGOfestival. Hvordan tror du fremtiden vil se ut? Tre helger på rad fra 23. september, og hele høstferien er viet LEGO. De voksne super-LEGO-byggerne i Brikkelauget kommer. Vi viser også Legofilmen. Kom!

Les mer …

LEGO SENT 12. oktober!

SENT i høst er på LEGO-festivalens siste dag. Bli inspirert av fremtidsvisjoner og gi deg hen til å sette sammen de fineste arkitektoniske verk. I tillegg til LEGO-party under flyvingen, blir det konsert, DJ, verksted og bar.
Torsdag 12. oktober.
1900 - 2300.

Les mer …

Inspirasjonsdag for naturfagslærere 20. oktober

Oslo vitensenter og Norsk Teknisk Museum inviterer naturfagslærere på 5–10. trinn til inspirasjonsdag. Målet er å gi deg inspirasjon til praktiske oppgaver, forsøk og vurderingsformer som du kan ta med deg og bruke i ditt klasserom allerede neste naturfagstime.

Les mer …

     
 

Teknisk museums åpningstider

Åpningstider i skoleåret:
Tir-fre: 9-16 | Lør-Søn: 11-18 | Man: Stengt

Stengte dager: Julaften,1. juledag, nyttårsaften, 1. nyttårsdag og 17. mai.
Les mer om åpningstider

Billetter:
Barn 4-17 år: kr 100 | Voksne: kr 150 | 2v+4b: kr 450 | Les mer om billettpriser

Finn oss
 | Kontaktinfo | Mer praktisk info
Begrenset antall parkeringsplasser.


britiskeflagget 30Information in English
 
     

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3