Tidligere aktivitetsprogram

Disse arrangementene har blitt avholdt, og innholdet i artiklene oppdateres derfor ikke.
For aktuelle program, se her.

Helgeprogram 2. - 3. desember

Digital sjokoladeproduksjon, skjeletter i skapet, vitenshow med flammer, røyk, heksemel, og foredrag om industrialiseringen langs Akerselva. Velkommen til helgen på Teknisk museum!

Les mer …

Helgeprogram 3. – 4. mars

Se flammer, røyk og heksemel i vitenshowet, lag din egen tegnerobot i LEGO, hør om stjerner og planeter i planetariet, ta med deg en gammel T-skjorte og lag nytt design. Du kan også lære hva nordlys egentlig er. Velkommen til helgen på Teknisk museum!

Les mer …

Helgeprogram 7. - 8. april

Bli med på animasjonsverksted, lag din egen tegnerobot i LEGO, hør om stjerner og planeter i planetariet, ta med deg en gammel T-skjorte og lag nytt design. Du kan også lære hva nordlys egentlig er. Velkommen til helgen på Teknisk museum!

Les mer …

Helgeprogram 21. - 22. april

Lag ditt eget filtmonster med lysende øyne, bli med på animasjonsverksted, hør om stjerner og planeter i planetariet, lag en katapult, ta med deg en gammel T-skjorte og lag nytt design, og se vitenshowet. Velkommen til helgen på Teknisk museum! 

Les mer …

Helgeprogram 9. - 10. juni

Opplev astroamfiet, astronomishowet og vitenshowet, bygg din egen tegnerobot i LEGO, eller en bro av sugerør. Trykk ditt eget design på din egen T-skjorte, og få en introduksjon til utstillingen FOLK. Egen lesestund for de minste. Velkommen til en spennende helg på Teknisk museum!

Les mer …

Helgeprogram 16. - 17- juni

Opplev vitenshowet, bygg din egen tegnerobot i LEGO eller en bro av sugerør. Trykk nytt design på din egen T-skjorte, bli med på animasjonsverksted og få en introduksjon til utstillingen FOLK. Lesestund for de minste. Velkommen til en spennende helg på Teknisk museum!

Les mer …

Aktivitetsprogram 18. - 19. november

Kom og redesign gamle leker til nye, lag ditt eget filtmonster med lysende øyne og se det forrykende vitenshowet. Du kan også bli med på et dypdykk i medisinhistorien uten sensur, og bli med på en samtale om hva vi skal bruke museenes menneskelige levninger til - i utstillingen Skjeletter i skapet.

Les mer …

Aktivitetsprogram 25. – 26.november

Ta med deg en T-skjorte og lag ditt eget trykk! Lær deg å lage din egen tegnerobot. I Planetariet får du fortellinger om stjerner og planeter, lys opp i mørket med en blinkende julelanterne du lager selv. I tillegg er vitenshowet garantert moro for store og små. Velkommen til helgen på Teknisk museum!

Les mer …

     
 

Teknisk museums åpningstider

Åpningstider i skoleåret:
Tir-fre: 9-16 | Lør-Søn: 11-18 | Man: Stengt

Sommerferien 2018, 20. juni - 20. august: Åpent alle dager 11-18.

Stengte dager: Julaften,1. juledag, nyttårsaften, 1. nyttårsdag og 17. mai.
Les mer om åpningstider

Billetter:
Barn 4-17 år: kr 100 | Voksne: kr 150 | 2v+4b: kr 450 | Les mer om billettpriser

Finn oss
 | Kontaktinfo | Mer praktisk info
Begrenset antall parkeringsplasser.


britiskeflagget 30Information in English
 
     

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3