Tidligere aktivitetsprogram

Disse arrangementene har blitt avholdt, og innholdet i artiklene oppdateres derfor ikke.
For aktuelle program, se her.

Helgeprogram 2. - 3. desember

Digital sjokoladeproduksjon, skjeletter i skapet, vitenshow med flammer, røyk, heksemel, og foredrag om industrialiseringen langs Akerselva. Velkommen til helgen på Teknisk museum!

Les mer …

Helgeprogram 3. – 4. mars

Se flammer, røyk og heksemel i vitenshowet, lag din egen tegnerobot i LEGO, hør om stjerner og planeter i planetariet, ta med deg en gammel T-skjorte og lag nytt design. Du kan også lære hva nordlys egentlig er. Velkommen til helgen på Teknisk museum!

Les mer …

Helgeprogram 7. - 8. april

Bli med på animasjonsverksted, lag din egen tegnerobot i LEGO, hør om stjerner og planeter i planetariet, ta med deg en gammel T-skjorte og lag nytt design. Du kan også lære hva nordlys egentlig er. Velkommen til helgen på Teknisk museum!

Les mer …

Aktivitetsprogram 18. - 19. november

Kom og redesign gamle leker til nye, lag ditt eget filtmonster med lysende øyne og se det forrykende vitenshowet. Du kan også bli med på et dypdykk i medisinhistorien uten sensur, og bli med på en samtale om hva vi skal bruke museenes menneskelige levninger til - i utstillingen Skjeletter i skapet.

Les mer …

Aktivitetsprogram 25. – 26.november

Ta med deg en T-skjorte og lag ditt eget trykk! Lær deg å lage din egen tegnerobot. I Planetariet får du fortellinger om stjerner og planeter, lys opp i mørket med en blinkende julelanterne du lager selv. I tillegg er vitenshowet garantert moro for store og små. Velkommen til helgen på Teknisk museum!

Les mer …

Lille julaften på Teknisk museum

Blir ventetiden til julaften for lang? Teknisk museum har åpent lille julaften. Få med deg det forrykende vitenshowet, lag en tegnerobot eller en julelanterne, og lær den fascinerende historien om hva nordlys egentlig er. Velkommen!

Les mer …

14.2: Foredrag: Norsk treforedling – fra vannhjulsdreven slipestein til høyteknologisk prosess

I år er det 155 år siden det første lille treslipeapparatet ble installert i Norge. Begivenheten markerte starten på en formidabel teknologisk utvikling. I foredraget følger vi utviklingen fra vannhjulsdrift og enkle løsninger frem til våre dagers storskala prosessindustri med bruk av informasjonsteknologi i alle ledd. Arrangementet er gratis og åpent for alle.
Teknisk museum
Onsdag 14. februar 1700

Les mer …

     
 

Teknisk museums åpningstider

Åpningstider i skoleåret:
Tir-fre: 9-16 | Lør-Søn: 11-18 | Man: Stengt

Stengte dager: Julaften,1. juledag, nyttårsaften, 1. nyttårsdag og 17. mai.
Les mer om åpningstider

Billetter:
Barn 4-17 år: kr 100 | Voksne: kr 150 | 2v+4b: kr 450 | Les mer om billettpriser

Finn oss
 | Kontaktinfo | Mer praktisk info
Begrenset antall parkeringsplasser.


britiskeflagget 30Information in English
 
     

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3