Skip to main content
           

To english site

AKTIVITETER

Teknisk museum er det perfekte stedet for morsomme og engasjerende teambuilding-aktiviteter.

Vi tilbyr alt fra robotkoding til høydepunktsomvisning. Sammen finner vi de beste aktivitetene for ditt arrangement, og tilpasser deretter.

Les mer om aktivitetene våre under:

KONTAKT OSS:

Cathrine Heiberg
Ansvarlig for arrangementer og konferanser

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

982 27 933

Nina Sverdrup
Arrangementskoordinator 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

936 18 312

Høydepunktsomvisning

Få en guidet omvisning i museets utstillinger med utgangspunkt i noen av våre høydepunkts gjenstander. Dette er en fin måte å få bedre oversikt over museets brede beholdning, og ikke minst lære ting du kanskje ikke visste fra før. 

Papirrakettoppskyting

Bygg og design din egen papirrakett og opplev lufttrykkets krefter på vårt papirrakettverksted. Hvem lager den beste raketten, og hva må til for å nå de høyeste høyder? 

Vinyltrykk

Pynt dine gamle t-skjorter, nett eller det du måtte ønske med forskjellige motiv av vinyl. Her klipper vi ut vinylbiter som vi fester på tekstiler, før vi sender det gjennom varmepressen hvor vinylen får smelte fast. Vi har det som trengs av utstyr samt enkle bomullstekstiler, men man kan fint ta med seg noe hjemmefra som man ønsker å pynte. Kanskje til og med noen firmaskjorter, -nett eller lignende som man kan gi et personlig preg? 

Museumsjakten

Har du besøkt alle kriker og kroker på museet enda? Bli bedre kjent med utstillingene på huset gjennom å løse vår museumsrebus. Vi har skjult bokstaver til et hemmelig løsningsord (eller tre) ved til sammen 18 av våre gjenstander. Bruk skattekartet over museets fire etasjer, samt våre ledetråder, og gå på jakt etter løsningsordet! 

Bit:bot

Bit:bot er en liten tohjuls robot man kan programmere med en liten datamaskin som kalles micro:bit. Denne aktiviteten er helt super for deg som ønsker å bli bedre kjent med programmering gjennom å løse våre forskjellige oppgaver og utfordringer. 

QUIZ

Vår eminente quizmaster loser dere gjennom en morsom og passe utfordrende quiz-session. Quizen kan tilpasses gruppens interesser.

Vi stiller med quizmaster, scene, materiell og bar slik at dere kan fordype dere i spørsmålene.

3D-printing av nøkkelringer

En fin og grunnleggende introduksjon til 3D-printing. Design din egen personlige nøkkelring, og se printeren vår bygge den opp, lag for lag med smeltet PLA-plast. Deltakelse kreves ikke under selve printingen, så den timen kan man gjøre andre ting. Ved større grupper, kan man fint overlappe hverandre slik at noen designer mens andre printer/oppdager museet. 

Koding av robotballen Sphero Bolt

Sphero Bolt er en liten robotball man kan programmere med iPaden. Dette er klassisk blokkprogrammering, hvor man kan legge inn en serie koder og kommandoer robotballen følger. Disse kan være alt mellom bevegelse, lyd, lys og bilde. Her kan man være mellom 12-24 avhengig av om man ønsker å jobbe i par eller ikke. 

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 22 79 60 00
Telefontid: Man.–fre. kl. 08–16
Org. nr.: 979676832

Skole og barnehage:
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir.–fre. kl. 13.15–15

Utleie av lokaler:
E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 00

Abonner på vårt nyhetsbrev
Tilbake til toppen