Vinterferien 2021

Bli med på vårt digitale vinterferietilbud! Museet er stengt, men vi sender vårt spennende vitenshow LIVE rett hjem til deg!

Få også med deg det hyperaktuelle foredraget om vaksineteknologiens historie.

Teknisk museum er midlertidig koronastengt, men våre digitale opplevelser er tilgjengelig for alle.

Under hele koronatiden har vi sendt spennende foredrag, halsbrekkende vitenshow og eksperimenter mot brakkesjuke, inn i de tusen hjem.
Her kan du se tidligere sendinger:

Vinterferiens digitale program:

3 x Vitenshow

Vi kjører en halvtimes vitenshow 20. februar kl 12.00, 26. februar kl 10.00 og 27. februar kl 12.00

Flammer, røyk og heksemel – her er vitenskap for både små og store!
Teknisk museum er viden kjent for sine spennende vitenshow for hele familien.

Onsdag 24. februar kl. 17.00: Vaksineteknologiens historie
Vi står i dag midt inne i en pandemi der vi må sette vår lit til vaksiner. Hva er en vaksine, og hva skiller dagens vaksine til Edvard Jenner sin på slutten av 1700-tallet? Foredrag v/Gunnveig Grødeland.