fbpx
Til museumsbutikken

Museumsbutikken

Vår eventyrlige museumsbutikk er verdt et besøk i seg selv, men også dersom du er på jakt etter annerledes leker eller en gøyal gave.

Her finner du inne- og uteaktiviteter, spill, gaver, plakater, bøker, læreverktøy, rare dingser, modeller av finurlige oppfinnelser og andre fantasifulle saker.

Her finner du også massevis av idéer om du skal i bursdag, lage julekalender, trenger noe å holde på med når du sitter på toget, er på hytta, skal på fergetur eller er på bilferie!

Til Tekno kafe

Tekno kafe

Rett innenfor museumsdørene finner du Tekno Kafe som metter store og små besøkende.

Her får du tradisjonell kafémat som ferdigsmurte retter, varme retter, salater, hjemmelagde kaker, is og vafler. I tillegg tilbys kaffe av ulike sorter.

Kafeen har tilgjengelige utebord for sine gjester. Skoleklasser og barnehager kan også spise matpakken sin i kafeen.

Alle rettigheter. Se menyen her!

Til Uteområdet

Uteområdet

Kafeen har utebord med skygge for varme dager, og rett utenfor museet svinger turveien fra sentrum seg langsmed Akerselva.

Her ved Brekkedammen, eller Stilla, er det store gressletter, og både grunt og dypere vann, noe som gjør stedet ideelt og svært populært for bading.

Badeplassen har sannsynligvis det reneste vannet i Oslo, ettersom det befinner seg rett ved utløpet av Maridalsvannet. Kjøp en is i kafeen på museet og vass litt i pausen, da vel!

Til Vandring langs Akerselva

Vandring langs Akerselva

Er det fint vær anbefaler vi deg å rusle en tur langs Akerselva! Elva går fra Grønland, forbi Sagene, forbi Teknisk museum på Frysja (Kjelsås) og opp til Maridalsvannet. Gå i vakkert kulturlandskap som bringer deg gjennom den norske industrihistoriens vugge!

NYHETSBREV

Vi sender deg gjerne nyheter på e-post

ADRESSE

Teknisk museum

Kjelsåsveien 143

KONTAKT OSS

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo

Tlf: 22 79 60 00
Telefontid: Man.–fre. kl. 08–16
Org. nr.: 979676832

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller fyll ut kontaktskjema

Skole og barnehage:
Epost (kontaktskjema)
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir.–fre. kl. 13.15–15

Utleie av lokaler:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 00