Aktiviteter

Her finner du oversikten over helge- og ferieaktiviteter, arrangementer og festivalerSENT(18 år), kurs, konferanser, foredrag, og alt annet som skjer på museet.

Helge- og ferieaktiviteter

Vitensenteret og Teknisk museum har aktiviteter for store og små i helger og ferier. Aktivitetene er varierte, og er tilrettelagt for barn i forskjellige aldre. Her kan du være med på alt fra oppfinnerverksteder til vitenshow. 

Her finner du en oversikt over helge- og ferieaktivitetene i Vitensenteret. 

Helg900VITENSHOW: Moro for både store og små. 

SENT

SENT er arrangementer som foregår om kvelden og som er for voksne. Vanligvis har vi seks slike arrangementer i året. De inneholder alt fra konserter og foredrag til workshops og tverrfaglige debatter. Utstillingene har åpent for de som løser billett. SENT har 18 års aldersgrense.

Her finner du oversikten over SENT-arrangementene. 

sent900aSENT: Fullt hus da spillskaperen John Romero gjestet museet 7. april 2016. Han ble intervjuet av Thomas Feldberg.

Konferanser og foredrag

Museet arrangerer også konferanser og foredrag med mange forskjellige interessante temaer. Dette er gjerne temaer som har sammenheng med forskning som skjer ved museet og i samarbeid med en rekke andre institusjoner. Forskning inngår som en sentral del av museets arbeid med samlingene og i forbindelse med utstillingsproduksjon og formidling. Forskningen skal bidra til målet om å utvikle og formidle ny kunnskap relatert til kjerneområdene teknologi, vitenskap, industri og medisin. 

Oversikten over konferanser og foredrag finner du på disse sidene.

 

Ønsker du å leie lokaler på Teknisk museum til ditt eget arrangement? Ta en kikk på hva vi kan tilby.