Skip to main content
           

Blinde og personer med begrenset syn

De fleste gjenstandene våre er ikke taktilt tilgjengelige, men vi tilrettelegger gjerne aktiviteter der det er mulig.

 • Førerhund

  Førerhunder er velkomne på museet.

 • Utstillinger

  Det meste av gjenstandene i museet er plassert bak glass i montere, og er ikke taktilt tilgjengelige. Det er mulig å låne forstørrelsesglass i resepsjonen. Det anbefales å ha følge av en seende ledsager i utstillingene. Det er mulig å høre om det er noen ledige formidlere som kan ta deg med på en runde i museet.
 • Aktiviteter og undervisning

  I helgene tilbyr museet en rekke taktile aktiviteter som en del av inngangsbilletten. Se programmet som er aktuelt for ditt besøk. Vi har også en rekke undervisningstilbud med taktile oppgaver. Les mer om  undervisning for skole og barnehage

 • Omvisninger

  Våre omvisninger er delvis basert på visuell kommunikasjon, men vi tilrettelegger omvisninger ved bestillinger gjort på forhånd.

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 22 79 60 00
Telefontid: Man.–fre. kl. 08–16
Org. nr.: 979676832

Skole og barnehage:
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir.–fre. kl. 13.15–15

Utleie av lokaler:
E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 00

Tilbake til toppen