Skip to main content
           

Personvernerklæring for Norsk Teknisk Museum

Vi behandler all persondata om deg i tråd med våre personvernerklæringer. 

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende informasjon om kunder i nettbutikken: Navn, adresse, e-post og bank/kortinfo brukes for til å gjennomføre kjøp og til å gi informasjon om produkter, utstillinger og aktiviteter ved museet.



Vi lagrer adresselister med følgende informasjon om andre interessenter: Navn, adresse, e-post, telefonnummer for å kommunisere med våre interessenter, i tillegg til å gi informasjon om, og å invitere til, museets utstillinger og aktiviteter. 

Se hele listen her (pdf): pdf Oversikt over personopplysninger som behandles (3.51 MB) .

Formålet med personopplysninger

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor våre interessenter.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. Slik rettslig forpliktelse omfatter blant annet utlevering av persondata til offentlige etater som NAV, Politiet etc.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. 
Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller til Norsk Teknisk Museum,
 Kjelsåsveien 143, 
0491 Oslo

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 22 79 60 00
Telefontid: Man.–fre. kl. 08–16
Org. nr.: 979676832

Skole og barnehage:
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir.–fre. kl. 13.15–15

Utleie av lokaler:
E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 00

Tilbake til toppen