Skip to main content
           

Rullestolbrukere og personer med begrenset mobilitet

Teknisk museum har utstillinger og servicearealer på fire plan som knyttes sammen med heis.

 • Gratis parkering

  To HC-parkeringsplasser finnes like ved hovedinngangen. Du må ha gyldig HC-bevis for å benytte deg av handicap-parkeringen.
 • Inngang og resepsjon

  Det er trinnfri adkomst til museets inngangsdører fra parkeringen foran museet. Dørene har automatiske åpnere.

 • Utstillinger og aktivitetsrom

  Det er ingen terskler inn til utstillinger og aktivitetsrom. Det er stoler, benker eller sofaer tilgjengelig i alle museets etasjer, men ikke i alle utstillinger. Et stativ med lette krakker, som kan tas med rundt i museet, finner du to steder på plan 2, vis á vis hovedtrapp og ved inngangen til Medisinsk museum.

 • Konferanseavdeling og auditorium

  En trapp og en heis ved kaféen leder til konferanseavdelingen i 1. etasje, hvor det er trinnfri adkomst til auditoriet og de to møterommene. Inngangen til auditoriet er bakerst i salen. En bred trapp eller en trappeheis fører ned til scenen. Det er sitteplasser for rullestolbrukere på scenenivå og bak bakerste stolrad. Det er mulig å parkere rullestoler foran eller bakerst, og benytte nærmeste sete.

 • HC-toaletter

  Det er HC-toaletter ved garderobene bak butikk og resepsjonen,  i Vitensenteret plan 1. og ved inngang til Medisinsk museum plan 2. Det er et HC-toalett i konferanseavdelingen med begrenset tilgjengelighet, fordi dørpumpe mangler.

 • Nødutganger og sikkerhet

  Alle nødutganger er visuelt godt merket. Utganger fra plan 1, 2 og 3 går rett ut på terreng og terrasser. Det finnes evakueringsstoler ved hovedtrappen på plan 4 og på scenen i Auditoriet. Museets ansatte vil ved en evakueringsalarm søke gjennom hele bygget etter besøkende og vise veien til nærmeste utgang.

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 22 79 60 00
Telefontid: Man.–fre. kl. 08–16
Org. nr.: 979676832

Skole og barnehage:
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir.–fre. kl. 13.15–15

Utleie av lokaler:
E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 00

Tilbake til toppen