Skip to main content
           

SkaperLab

ungdomsklubb

Annenhver torsdag i skoleåret er det SkaperLab Ungdomsklubb på Teknisk museum for barn og ungdom i alderen 12 til 16 år. Det er helt gratis å delta på SkaperLab, og vi stiller med litt brødmat for sultne mager!

Hva gjør man i ungdomsklubben?

Vi bruker museets og vitensenterets utstyr for å teste og eksperimentere med realfag i fokus. Oppmøte er i inngangshallen på Teknisk museum kl. 16. Vi vil deretter gå samlet til et av våre skaperverksted. Ungdomsklubben er åpen mellom kl.16–19.

Det vil være ulike program hver torsdag, og opplæringen som behøves vil gis i starten av samlingen. Det vil også være mulig å jobbe med egne langtidsprosjekter og ikke følge opplegget som er planlagt. Obs: Dette vil kreve at en er mer eller mindre selvgående i prosjektet sitt.  

Påmelding og avmelding

Det er 20 plasser på SkaperLab, og man må derfor melde seg på på forhånd. Påmeldingen vil åpne to uker før gjeldene SkaperLab tar sted, og stenger dagen før.

Hvis plassene fylles opp blir det en venteliste. Derfor er det viktig at man sier ifra senest dagen før hvis man likevel ikke kan delta, slik at plassen kan gå videre til noen på venteliste.

Ved manglende oppmøte to ganger i løpet av to måneder, vil man ikke kunne delta på SkaperLab de neste to månedene. 

Kalender

Hvis du har fått plass vil du motta en bekreftelses på e-post fra mandag i den aktuelle uken. E-post blir også sendt ut fortløpende om du melder deg på etter mandag og det fortsatt er plass

Oppstart igjen etter sommerferien: 22. august 2024


22. august
Tema kommer

Tema kommer

Påmelding
5. september
Tema kommer

Tema kommer

Påmelding
19. september
Tema kommer

Tema kommer

Påmelding
10. oktober
Tema kommer

Tema kommer

Påmelding
17. oktober
Tema kommer

Tema kommer

Påmelding
31. oktober
Tema kommer

Tema kommer

Påmelding
14. november
Tema kommer

Tema kommer

Påmelding
28. november
Tema kommer

Tema kommer

Påmelding
12. desember
Tema kommer

Tema kommer

Påmelding

Lurer du på noe?

Ved spørsmål om ungdomsklubben kan du ta kontakt med Thea Gullichsen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Er du interessert i realfag?

Talentsenteret i realfag er et tilpasset opplæringstilbud for elever med stort læringspotensial. Alle elever som har rett til utdanning under det offentlige skoleverket, som deltakeråret går i 7. klasse til 2. klasse videregående, har mulighet til å søke om deltakelse.


Samarbeidspartnere

Sparebankstiftelsen DnB, logo

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 22 79 60 00
Telefontid: Man.–fre. kl. 08–16
Org. nr.: 979676832

Skole og barnehage:
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir.–fre. kl. 13.15–15

Utleie av lokaler:
E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 00

Tilbake til toppen