Skip to main content
           

To english site

30. september–15. oktober

LEGOfestival

Lørdag 30. september åpner vi igjen dørene for LEGOfestival på Teknisk museum. Festivalen går fra 30. september-15.oktober og vil kunne inspirere til kreativitet for både store og små.

Fremtidens museum - fremtidens oppfinnelser!

Hvordan ser Teknisk museum om 100 år og hvilke oppfinnelser vil du finne på museet da?
Vi har også en egen byggesone for de aller minste i flokken, i Duplohjørnet. Og kanskje er du klar for en Lego-utfordring? Vi har ulike morsomme oppdrag som løses ved hjelp av Lego, samarbeid, problemløsning og kreativitet. Under hele festivalen kårer vi fantastiske konstruksjoner bygget av Legoentusiaster i alle aldre. Vinnerne får flotte byggesett de kan ta med seg hjem.

Legobygging er en veldig sosial aktivitet. Den kan stimulere til samarbeid og dialog, det gir mestringsfølelse og det er noe alle har erfaring med. I år er det bygge-sone under den store flyvingen i Kommunikasjonshallen blant fly, luftballonger og biler.

LEGO – Build the change har som visjon at de skal inspirere og utvikle morgendagens byggere/utviklere ved å gi de styrke til å gjøre endringene de ønsker å se rundt seg i fremtiden. De ønsker også at familier med barn skal ha en fin stund sammen mens de bygger med LEGO. Aktiviteten skal også inspirere barn til å bruke sin fantasi, gi næring til deres kreativitet, samt å styrke sosial integrering og kommunikasjon.

Siden konseptet startet i Danmark i 2007 i samarbeid med tre danske museer, har det spredt seg og blitt gjennomført i Mexico, Japan, Russland, USA, Singapore, Frankrike, Sverige og Norge.


Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 22 79 60 00
Telefontid: Man.–fre. kl. 08–16
Org. nr.: 979676832

Skole og barnehage:
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir.–fre. kl. 13.15–15

Utleie av lokaler:
E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 00

Abonner på vårt nyhetsbrev
Tilbake til toppen