Skip to main content
           

To english site

Digital kunst i utstillingen I/O

Site Visits

Kunstnerne Boris Kourtoukov og Amelie Dinh står bak det nye digitale verket i utstillingen I/O. 

Mens vi vanligvis opplever nettsider som to-dimensjonale, så er koden bak dem tre-dimensjonal og består av ulike nivåer av sammenvevde elementer. I serien Site Visits, er nettstedene omgjort til 3D landskaper, basert på sine egne kodestrukturer. Disse landskapene blir til den fysiske og konseptuelle grunnmuren som VR-verdener bygges på for videre å brukes til å undersøke de kulturelle aspektene ved hvert nettsted.

Mer om kunstsamarbeidet: LOOOOP er et pågående samarbeid mellom Boris Kourtoukov og Amelie Dinh. Ved å smelte sammen sine erfaringer fra kreativ teknologi, design og forskning, skaper de digitalt-skapte, interaktive verk som utforsker materialiteten til nyutviklede teknologier i møte med vår digitale kulturs sosiale fundamenter.

Hvor: Norsk Teknisk Museum

Når: Åpent hver dag i museets åpningstider.

Om kunsten i utstillingen I/O

« I utstillingen I/O er det satt av en egen sone der kunstnere og forskere kan presentere sitt arbeid. Dette er en av elementene som vil sørge for at utstillingen tar med seg sin dynamikk, samtidsaktualitet og relevans også fremover i tid. Den blir en diskusjonsarena og et sted der andre, utenfra museet, skal kunne delta med sine kunnskaper og perspektiver.»

- Henrik Treimo, prosjektleder for utstillingen I/O

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 22 79 60 00
Telefontid: Man.–fre. kl. 08–16
Org. nr.: 979676832

Skole og barnehage:
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir.–fre. kl. 13.15–15

Utleie av lokaler:
E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 00

Abonner på vårt nyhetsbrev
Tilbake til toppen